tytuł równoległy: Food quality and safety management in primary production ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony 305-322
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony305-322
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
21 maj 2024
8 cze 2021
112
112
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/43046
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kurek A., Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na etapie produkcji pierwotnej | 21 maj 2024 |
Bulanda, Maria. Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Zalewa, Jan. Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Kozłowski, Sławomir Grzegorz (1944- ). Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Żukowska, Helena. Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Grudzewski, Wiesław Maria (1933-2018). Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Jeżak, Jan. Wich, Urszula. Redaktor sekcji