tytuł równoległy: Food quality and safety management in primary production ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony 305-322
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony305-322
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
May 21, 2024
Jun 8, 2021
133
133
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/43046
Edition name | Date |
---|---|
Kurek A., Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na etapie produkcji pierwotnej | May 21, 2024 |
Wich, Urszula. Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Buczkowski, Stefan (1903-1974). Red
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji
Orłowski, Ryszard (1927- ).Redaktor sekcji