tytuł równoległy: Food quality and safety management in primary production ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony 305-322
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony305-322
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2025
8 cze 2021
174
196
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/43046
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Kurek A., Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na etapie produkcji pierwotnej | 27 paź 2025 |
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Grabowiecki, Józef Marek (19..-2020).
Hławacz-Pajdowska, Elżbieta. Mykowska, Zofia.
Zygmunt-Stelmasiak, Barbara.
Otto, Helena.
Czyżowska, Zdzisława (1924-1996).