Tytuł:
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na etapie produkcji pierwotnej
Autor:
Temat i słowa kluczowe:
ekonomia ; prasa ekonomiczna ; czasopisma naukowe
Opis:
tytuł równoległy: Food quality and safety management in primary production ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony 305-322
Wydawca:
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 40 (2006), strony305-322
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego