tytuł równoległy: The impact of innovation on product quality ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 39 (2005), strony 239-250
Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 39 (2005), strony 239-250
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2025
1 cze 2021
106
128
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/43005
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Kijek A., Kijek T., Znaczenie innowacji w kształtowaniu jakości produktu | 27 paź 2025 |
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz Wich, Urszula. Redaktor sekcji
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Grabowiecki, Józef Marek (19..-2020).
Hławacz-Pajdowska, Elżbieta. Mykowska, Zofia.
Zygmunt-Stelmasiak, Barbara.