Woźniak, Małgorzata Krystyna ; Gomułka, Piotr ; Mierzejewska, Katarzyna ; Korpalska, Joanna
artykuł: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio B, Geographia, Geologia, Mineralogia et Petrographia Vol. 72, 2 (2017), strony 179-189 ; tyt. równol.: Traditional Polish food in the opinion of students of the University of Warmia and Mazuria in Olsztyn
nakł. Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Nov 13, 2020
May 16, 2019
61
61
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/34575
Edition name | Date |
---|---|
Woźniak, M. Żywność tradycyjna w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie | Nov 13, 2020 |
Majchrzyk, Konrad Koło Naukowe Historyków Studentów UMCS (Lublin)
Bednarczyk, Michał Jan (1990- ). Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Górska-Zabielska, Maria Smolska, Ewa Wachecka-Kotkowska, Lucyna Dobrowolski, Radosław (1964- ). Red. Orłowska, Anna (geomorfologia). Red. Hołub, Beata. Red. Janicki, Grzegorz. Red
Czarnota, Tomasz Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Zwierzchowski, Piotr (1972- ) Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Pamuła, Anna (zarządzanie).
Ludwikowska-Kędzia, Małgorzata Dobrowolski, Radosław (1964- ). Red. Orłowska, Anna (geomorfologia). Red. Hołub, Beata. Red. Janicki, Grzegorz. Red
Bednarczyk, Michał Jan Sobiesiak, Joanna Aleksandra. Red.