Dybowski, Michał Paweł (1985- ) ; Typek, Rafał (1985- ) ; Bernacik, Katarzyna ; Dawidowicz, Andrzej L. (1950- )
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
0365-1029 ; oai:bc.umcs.pl:24744
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 70 (2015), 2
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
6 paź 2021
20 paź 2016
116
116
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/27643
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Dybowski, M. P., Typek, R., Bernacik, K., Dawidowicz, A. L. Isomerization of bitter acids during the brewing process | 6 paź 2021 |
Nowakowski, Przemysław (chemia). Dybowski, Michał Paweł (1985- ). Typek, Rafał (1985- ).
Szewczyk, Joanna (1989- ) Dybowski, Michał Paweł (1985- ) Dawidowicz, Andrzej L. (1950- ) Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)