Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia Vol. 77 (2022), s. 171-184 ; tytuł równoległy w języku angielskim: The culture of taste and table delights in the light of cooking recipes from the home archive of the Potocki and Ostrowski from Maluszyn and the popular guide “Practical Warsaw Cook” ; streszczenie w języku angielskim, polskim
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Sobiesiak, Joanna Aleksandra. Redaktor naczelna sekcji
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia Vol. 77 (2022)
22 lut 2023
22 lut 2023
50
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/49387
Studnicka-Mariańczyk, Karolina Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Radzik, Tadeusz (1953-2009). Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901). Redakcja
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901). Redakcja
Baer, Magdalena Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Językoznawstwa i Literaturoznawstwa Sotirov, Petăr. Red.
Fu, Zhen Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Filologiczny Bugno-Narecka, Dominika. Red. Führer, Heidrun. Red. Paiva Vieira, Mirian de. Red. Krieger-Knieja, Jolanta. Redaktor naczelna