361 stron ; ilustracje ; Niepublikowana praca doktorska
Brzeziński, Marek. Promotor ; Gulski, Bogusław. Promotor pomocniczy
Sep 13, 2019
Sep 3, 2019
45
34
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/35254
Edition name | Date |
---|---|
Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji | Sep 13, 2019 |
Mosbah, Marwen Mącik, Radosław. Promotor Ratajczyk, Monika. Promotor pomocniczy
Buczyńska-Pizoń, Natalia Mącik, Radosław. Promotor Smalej-Kołodziej, Olga. Promotor pomocniczy
Ratajczyk, Monika Mącik, Radosław. Promotor Kucia, Michał. Promotor pomocniczy
Nieradka, Piotr Pastuszak, Zbigniew. Promotor Kowalska, Aleksandra. Promotor pomocniczy
Gavryshkiv, Antonina Viktoriia Karman, Agnieszka. Promotor
Twarowska, Katarzyna Mucha-Leszko, Bogumiła. Promotor Białowąs, Tomasz. Promotor pomocniczy
Jańska, Anna Bednarczyk, Teresa. H. Promotor Kicia, Mariusz. Promotor pomocniczy
Kański, Łukasz Chadam, Jan. Promotor Banaś, Jarosław. Promotor pomocniczy