Obiekt

Tytuł: Neuestes Berlinisches Kochbuch : Eine allgemein verständliche, gründliche Unterweisung zu den Vorkenntnissen der Küche, der möglichst einfachen, aber dennoch schmackhaften Zubereitung aller Arten Speisen, Backwerke, Gefrornes, Getränke, dem Einmachen der Früchte und Gemüse, nebst Anleitung zu den Kenntnissen im Wirthschaftswesen : für Hausfrauen, Köchinnen, angehende Köche u. a.

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

Feb 1, 2017

Data dodania obiektu:

Feb 1, 2017

Liczba wyświetleń treści obiektu:

434

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

457

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/29148

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Neuestes Berlinisches Kochbuch Feb 1, 2017

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji