Pikus, Stanisław. ; Kobylas, Elżbieta. ; Mleko, Stanisław (1964- ). ; Gustaw, Waldemar.
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001), strony 171-184
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Dec 21, 2020
Dec 4, 2020
38
38
http://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/38587
Edition name | Date |
---|---|
Pikus, S. Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels | Dec 21, 2020 |
Barcicka, Anna (1924-1986). Stępniak, Krystyna. Pikus, Stanisław. Cieśla, Bożena (chemia).
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red. Dąbrowski, Andrzej. Red.
Goworek, Jacek. Red. Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] UMCS
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii]
Deryło-Marczewska, Anna (1954- ). Ed.