Tytuł:
Tytuł publikacji grupowej:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio FF, Philologiae
Tytuł poprzedni:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Humaniora Vol. 31-Vol 37
Autor:
Temat i słowa kluczowe:
wstępy do książek kucharskich ; irlandzka historia kulinarna ; irlandzka kuchnia ; hitoria jedzenia z dzeciństwa ; nostalgia
Opis:
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Monika Gabryś-Sławińska, Robert Westerfelhaus. Redaktor ; Robert Westerfelhaus. Redaktor
Data wydania:
Typ zasobu:
Identyfikator zasobu:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Humaniora
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego