Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Jest częścią : Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio AA, Chemia Vol. 57, s. 271-280
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Nov 16, 2020
Jan 13, 2012
47
47
http://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/4131
Edition name | Date |
---|---|
Szymula, M. Antioxidants activity in oil-in-water microemulsion stabilized by anionic surfactant | Nov 16, 2020 |
Szymula, Marta Marczewski, Adam W. Rudziński, Władysław. Red.
Narkiewicz-Michałek, Jolanta Wilk, K. A. Szymula, Marta Rudziński, Władysław. Red.
Deryło-Marczewska, Anna (1954- ). Ed.
Deryło-Marczewska, Anna (1954- ). Ed.
Goworek, Jacek. Red. Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii]
Borowiecki, Tadeusz. Red. Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii] Gawdzik, Barbara. Red.
Faculty of Chemistry UMCS [Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Chemii]