Artykuł z.: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6, s. 197-207 ; streszcz. ang. ; tyt. równol.: The Role of the Self-Financing Investments in Relation to Assets Productivity in Food Processing Companies
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia. Vol. 51 (2017), 6
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
15 kwi 2021
31 sie 2018
51
51
http://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/32382
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Mądra-Sawicka, M., Samofinansowanie inwestycji przedsiębiorstw przetwórstwa spożywczego a poziom ich produktywności | 15 kwi 2021 |
Wrona, Grzegorz (1987- ) Latawiec, Krzysztof. Red. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Instytut Historii
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) ; Sanecki, Grzegorz. Red.
Woźniewska, Grażyna
Widz, Ewa
Wawryszuk-Misztal, Anna
Wanat-Połeć, Elżbieta Sordyl, Grażyna