361 stron ; ilustracje ; Niepublikowana praca doktorska
Brzeziński, Marek. Promotor ; Gulski, Bogusław. Promotor pomocniczy
Sep 13, 2019
Sep 3, 2019
37
34
http://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/35254
Edition name | Date |
---|---|
Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji | Sep 13, 2019 |
Jasiński, Łukasz Machaj, Mateusz. Promotor
Jasińska, Karolina Skrzypek, Elżbieta. Promotor Grela, Grzegorz. Promotor pomocniczy
Jańska, Anna Bednarczyk, Teresa. H. Promotor Kicia, Mariusz. Promotor pomocniczy
Żukowska, Beata Węcławski, Jerzy. Promotor Zajkowski, Robert. Promotor pomocniczy
Bednarzewska, Kinga Ewa Pastuszak, Zbigniew. Promotor Banaś, Jarosław. Promotor pomocniczy
Kański, Łukasz Chadam, Jan. Promotor Banaś, Jarosław. Promotor pomocniczy
Bodys, Sylwester Chadam, Jan. Promotor Ratajczyk, Monika. Promotor pomocniczy
Nieradka, Piotr Pastuszak, Zbigniew. Promotor Kowalska, Aleksandra. Promotor pomocniczy