Lublin Studies in Modern Languages and Literature
artykuł w: Lublin Studies in Modern Languages and Literature Vol. 46, No 1 (2022), s. 59-68 ; tytuł równoległy w języku angielskim: Secret cuisine: alterity and gastronomy in Nine Moati’s Les Belles de Tunis ; streszczenia w języku angielskim
redaktorzy: Jerzy Brzeziński, Irena Nowicka-Koźluk, Janusz Golec, Jarosław Krajka and Jolanta Knieja ; od 2013 publikowane online w formule open-access przez Wydawnictwo UMCS
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Filologiczny ; Krieger-Knieja, Jolanta. Redaktor naczelna
Lublin Studies in Modern Languages and Literature Vol. 46, No 1 (2022)
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin)
10 paź 2024
8 lut 2023
30
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/49260
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Barnard, D. Cuisine secrète : altérité et gastronomie dans Les Belles de Tunis de Nine Moati | 10 paź 2024 |
Bowd, Gavin (1966- ) Duffy, Helena Maziarczyk, Anna Duffy, Helena. Red. Bowd, Gavin (1966- ). Red. Maziarczyk, Anna. Red.
Gromard, Marie-Gabrielle Quentin de Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Maziarczyk, Anna. Red. Rachwalska von Rejchwald, Jolanta. Red.
Camara, Moussa Maziarczyk, Anna. Redaktor Achheb, Loubna. Redaktor
Koziej, Alicja Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) Maziarczyk, Anna. Red. Rachwalska von Rejchwald, Jolanta. Red.