361 stron ; ilustracje ; Niepublikowana praca doktorska
Brzeziński, Marek. Promotor ; Gulski, Bogusław. Promotor pomocniczy
Sep 13, 2019
Sep 3, 2019
45
34
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/35254
Edition name | Date |
---|---|
Uwarunkowania innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w kontekście stosowania koncepcji otwartych innowacji | Sep 13, 2019 |
Domaradzki, Paweł Tomasz Bukalska, Elżbieta. Promotor Wawryszuk-Misztal, Anna. Promotor pomocniczy
Jakubczak, Jacek Rakowska, Anna. Promotor Chmielewska-Muciek, Dorota. Promotor
Pasierbowicz, Tomasz Bednarczyk, Teresa Hanna. Promotor Domańska, Ada. Promotor pomocniczy
Budzyńska, Katarzyna Pastuszak, Zbigniew. Promotor Lipowski, Marcin. Promotor pomocniczy
Hałka, Mateusz Starzyńska, Wacława. Promotor Budzyński, Tomasz. Promotor pomocniczy
Bodys, Sylwester Chadam, Jan. Promotor Ratajczyk, Monika. Promotor pomocniczy
Sękowski, Stefan Bałtowski, Maciej. Promotor
Szuper, Katarzyna Barbara Bukalska, Elżbieta. Promotor Czerniak, Jakub. Promotor pomocniczy