Title:
Group publication title:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia
Creator:
Studnicka-Mariańczyk, Karolina
Subject:
kultura smaku ; kontekst kulturowy ; posiłki ; przepisy kulinarne ; archiwum Potockich i Ostrowskich ; Maluszyn
Description:
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia Vol. 77 (2022), s. 171-184 ; tytuł równoległy w języku angielskim: The culture of taste and table delights in the light of cooking recipes from the home archive of the Potocki and Ostrowski from Maluszyn and the popular guide “Practical Warsaw Cook” ; streszczenie w języku angielskim, polskim
Publisher:
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Place of publication:
Contributor:
Sobiesiak, Joanna Aleksandra. Redaktor naczelna sekcji
Date:
Type:
Source:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Language:
Relation:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio F, Historia Vol. 77 (2022)