Aspects of educating future specialists in the food industry amid changing social realities
Tytuł publikacji grupowej:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia
Autor: Temat i słowa kluczowe:szkolenie zawodowe ; przemysł spożywczy ; specjaliści
Opis:artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia Vol. 36, 3 (2023), s. 31-40 ; tytuł równoległy w języku polskim: Specyfika szkolenia przyszłych specjalistów przemysłu spożywczego w zmieniającej się rzeczywistości społecznej ; streszczenia w języku polskim, angielskim
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin) ; Bera, Ryszard. Redaktor sekcji ; Nychkalo, Nella. Redaktor numeru ; Nowosad, Katarzyna. Redaktor numeru
Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Źródło: Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio J, Paedagogia-Psychologia Vol. 36, 3 (2023)
Prawa: