Food, pathogens as the most common cause of bacterial food poisoning
Group publication title:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2 (2004)
Creator:Krzyszycha, Renata. ; Bielak, Janusz (medycyna).
Subject: Description:artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2, 162 (2004), strony 354-356 ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; Bibliografia na stronie 356.
Publisher:Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna (Lublin)
Place of publication: Contributor: Date: Type: Source:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Language: Relation:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 59, N2 (2004)
Rights: Source of sponsorship :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego