Antimicrobial action of garlic (Allium sativum L.) and garlic preparations produced in Poland
Autor:Paszewski, Adam (1903-1991). ; Jarosz, Jan (1939-2000).
Temat i słowa kluczowe: Opis:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 421. ; Streszczenie w języku polskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 33, 54 (1978), strony 415-422 ; tytuł równoległy: Przeciwdrobnoustrojowe działanie czosnku (Allium sativum L.) i preparatów czosnkowych produkowanych w Polsce ; tytuł równoległy: Protivmikroorganizmovoe dejstvie česnoka (Allium sativum L.) i česnočnyh preparatov vyrabatyvaemyh v Polʹše
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Miejsce wydania: Współtwórca: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 33, 54 (1978), strony 415-422
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego