Tytuł:
Antimicrobial action of garlic (Allium sativum L.) and garlic preparations produced in Poland
Autor:
Paszewski, Adam (1903-1991). ; Jarosz, Jan (1939-2000).
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 421. ; Streszczenie w języku polskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 33, 54 (1978), strony 415-422 ; tytuł równoległy: Przeciwdrobnoustrojowe działanie czosnku (Allium sativum L.) i preparatów czosnkowych produkowanych w Polsce ; tytuł równoległy: Protivmikroorganizmovoe dejstvie česnoka (Allium sativum L.) i česnočnyh preparatov vyrabatyvaemyh v Polʹše
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 33, 54 (1978), strony 415-422
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego