Obiekt

Tytuł: Il vivait en faisant beaucoup de bien

Autor:

Matysiak, Włodzimierz

Data wydania:

1984

Typ zasobu:

wspomnienie

Tytuł publikacji grupowej:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Tytuł poprzedni:

Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Inny tytuł:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Opis:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Uwagi:

Wspomnienie w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 39 (1984), strony I-III

Wydawca:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna

Miejsce wydania:

Lublin

Współtwórca:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:bc.umcs.pl:41747

Źródło:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Język:

fre

Powiązania:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 39 (1984)

Prawa:

domena publiczna

Źródło finansowania :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

31 mar 2025

Data dodania obiektu:

17 lis 2021

Liczba wyświetleń treści obiektu:

58

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/45305

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji