Object structure
Title:

Zmiany histochemiczne w błonie śluzowej żołądka i jelit zwierząt doświadczalnych po podaniu Butapirazolu

Group publication title:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina

Different title:

Gistohimičeskie izmeneniâ v slizistoj oboločke želudka i kiški èksperimentalʹnyh životnyh posle polučeniâ Butapirazola ; Histochemical changes in the gastric and intestinal mucosa of experimental animals after the administration of Butapirazol

Previous title:

tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie

Other title:

tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D

Creator:

Królikowska-Prasał, Irena

Subject:

Butapirazol ; błona śluzowa żołądka ; jalita ; zwierzęta doświadczalne

Description:

Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum

Note:

artyluł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 38, 3 (1983), strony 13-20

Publisher:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej

Place of publication:

Lublin

Contributor:

Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji

Date:

1983

Type:

artykuł

Format:

application/pdf

Source:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Language:

pol

Relation:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 38, 3 (1983)

Rights:

domena publiczna

Source of sponsorship :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego

×

Citation

Citation style: