Badania nad wartością odżywczą i kaloryczną obiadów studenckich
Autor:Buliński, Romuald. ; Głowniak, Kazimierz.
Temat i słowa kluczowe: Opis:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronach 336-337. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338 ; tytuł równoległy: Examinations of the nutritional and caloric value of student dinners
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Miejsce wydania: Współtwórca: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 37 (1966), strony 329-338
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego