Ocena trwałości emulsji olejowych w zależności od sposobu wykonania i zastosowanych emulgatorów
Creator:Nerlo, Henryk (1914-1989). ; Sykut, Władysława Barbara.
Subject: Description:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 146. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 15 (1966), strony 141-147 ; tytuł równoległy: Estimation of the stability of oil emulsions with regard to the method of preparation and type of emulsifying agents
Publisher:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna
Place of publication: Contributor: Date: Type: Format: Source:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Language: Relation:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 21, 15 (1966), strony 141-147
Rights: Source of sponsorship :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego