Badania nad zawartością witaminy C w krajowych konserwach warzywnych
Tytuł publikacji grupowej:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina
Tytuł równoległy:Issledovanie soderžaniâ vitamina S v polʹskih ovoŝnyh konservah ; Investigations on the vitamin C content in Polish tinned vegetables
Tytuł poprzedni:Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie
Inny tytuł:tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D
Autor:Buliński, Romuald ; Marzec, Krystyna (medycyna)
Temat i słowa kluczowe:witamina C ; konserwy warzywne ; konserwy polskie
Opis:Redaktorzy sekcji D: od vol. 6 (1951) Tadeusz Krwawicz, od vol. 9 (1954) Stanisław Grzycki, od vol. 34 (1979) Stanisław Bryc, od vol. 63, nr 1 (2008) Maria Majdan. ; dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum ; tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; tytuł poprzedni: Roczniki Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej. Dział D, Nauki Lekarskie ; od 1994 nieregularny dodatek: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D, Supplementum
Uwagi: Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 18, 35 (1963)
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego