Charakterystyka mleka i produktów mlecznych pod względem chemicznym
Autor:Czajka, Jan. ; Pietrzykowa, Alicja.
Temat i słowa kluczowe: Opis:tytuł nagłówkowy: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Lublin-Polonia. Sectio D ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina. Vol. 10, 14 (1955), strony 377-390 ; tytuł równoległy: Himičeskaâ harakteristika moloka i moločnyh produktov ; tytuł równoległy: Chemical characteristic of milk and milk products
Wydawca:Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna (Lublin)
Miejsce wydania: Współtwórca: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania: Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego