Ocena przetworów owocowych pod względem ilościowej zawartości arsenu, ołowiu i miedzi
Creator:Czajka, Jan. ; Pietrzykowa, Alicja.
Subject:owoce konserwowe -- zawartość metali ; owoce -- konserwowanie
Description:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 356. ; Streszczenie w języku rosyjskim, angielskim. ; artykul w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358 ; tytul rownolegly: Ocenka pererabotki fruktov po otnošeniû k količestvennomu soderžaniû v nih arsina, svinca i medi ; tytul rownolegly: Classification of fruit products in regard to quantitative content of arsenic, lead and copper
Publisher:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Place of publication: Contributor: Date: Type: Format: Source:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Language: Relation:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358
Rights: Source of sponsorship :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego