Tytuł:
Ocena przetworów owocowych pod względem ilościowej zawartości arsenu, ołowiu i miedzi
Autor:
Czajka, Jan. ; Pietrzykowa, Alicja.
Temat i słowa kluczowe:
owoce konserwowe -- zawartość metali ; owoce -- konserwowanie
Opis:
Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 356. ; Streszczenie w języku rosyjskim, angielskim. ; artykul w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358 ; tytul rownolegly: Ocenka pererabotki fruktov po otnošeniû k količestvennomu soderžaniû v nih arsina, svinca i medi ; tytul rownolegly: Classification of fruit products in regard to quantitative content of arsenic, lead and copper
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego