Ocena przetworów owocowych pod względem ilościowej zawartości arsenu, ołowiu i miedzi
Autor:Czajka, Jan. ; Pietrzykowa, Alicja.
Temat i słowa kluczowe:owoce konserwowe -- zawartość metali ; owoce -- konserwowanie
Opis:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 356. ; Streszczenie w języku rosyjskim, angielskim. ; artykul w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358 ; tytul rownolegly: Ocenka pererabotki fruktov po otnošeniû k količestvennomu soderžaniû v nih arsina, svinca i medi ; tytul rownolegly: Classification of fruit products in regard to quantitative content of arsenic, lead and copper
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 10, 12 (1955), strony 345-358
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego