Wpływ kationów akrydynowych na białka surowicy i niektóre enzymy
Autor:Krawczyński, Marian Jerzy (1921- ).
Temat i słowa kluczowe: Opis:Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronach 389-390. ; Streszczenie w języku rosyjskim, angielskim. ; artykul w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 9, 20 (1954), strony 341-294 ; tytul rownolegly: Vliânie akridinovyh kationov na belni syvorotkii nekotorye ènzimy ; tytul rownolegly: Influence of acridine cations on serum proteins and some enzymes
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Grzycki, Stanisław (1910-1978). Redaktor sekcji
Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 9, 20 (1954), strony 341-294
Prawa: Źródło finansowania :Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego