Tytuł:
Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels
Tytuł publikacji grupowej:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia
Tytuł poprzedni:
Autor:
Pikus, Stanisław ; Kobylas, Elżbieta ; Mleko, Stanisław (1964- ) ; Gustaw, Waldemar
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio AA, Chemia Vol. 56, 12 (2001)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego