od T. 2 1947 nazwa sekcji: Sectio C Nauki Biologiczne, od T. 4 1949: Sectio C Biologia ; od Vol. 64 (2009) dostępne tylko online ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 31 (1976), s. 271-279 ; streszcz. ros., ang. ; tyt. równol. w jęz. ang.: Threshold of Taste Identification in People
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Lorkiewicz, Zbigniew (1923-2001). Red.
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 31 (1976)
Biblioteka Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
6 paź 2021
9 paź 2018
72
73
https://dlibra.umcs.lublin.pl/publication/32856
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wójcik, K. Próg identyfikacji smaku u ludzi | 6 paź 2021 |
Dzierżyński, Ignacy (1879-1953)
Smolinska, Olesia Dzyubynska, Khrystyna Bieganowska-Skóra, Anna. Redaktor tomu
Krzeczkowska, Irena Misiuna, Diwa Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Wójcik, Kazimiera. Grzycki, Stanisław (1910-1978). Redaktor sekcji
Wójcik, Kazimiera. Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Wójcik, Kazimiera Lorkiewicz, Zbigniew (1923-2001). Red.
Gromysz-Kałkowska, Kazimiera (1933-2019). Szubartowska, Ewa. Wójcik, Kazimiera. Szubartowska, Ewa. Wójcik, Kazimiera.