Bujak, Stanisław ; Achremowicz, Bohdan ; Kisielewska, Ewa ; Podgórska, Eugenia
Temat i słowa kluczowe:kwas tiofeno-2-karboksylowy ; kwas tiofeno-3-karboksylowy ; drożdze piekarskie ; przyrost
Opis:od T. 2 1947 nazwa sekcji: Sectio C Nauki Biologiczne, od T. 4 1949: Sectio C Biologia ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 36 (1981), s. 21-26 ; streszcz. ros., ang. ; tyt. równol. w jęz. ang.: The Effect of the Additions of Thiopheno-2-carboxylic and Thiopheno-3-carboxylic Acids on the Increase in Bakery Yeast Crop ; od Vol. 64 (2009) dostępne tylko online
Wydawca:nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania: Współtwórca:Lorkiewicz, Zbigniew (1923-2001). Red.
Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język: Powiązania:Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio C, Biologia Vol. 36 (1981)
Prawa: