Object structure

Title:

Porównawcza analiza białek pszenicy, żyta i dwóch odmian pszenżyta T275 i T294. 3, Zawartość tryptofanu i tyrozyny w gliadynach i gluteninach oraz N-końcowe aminokwasy frakcji gliadynowej

Creator:

Górski, Andrzej (chemia kliniczna). ; Iskierko, Jerzy (1927- ).

Subject:

medycyna ; nauki medyczne

Description:

Tytuł nagłówkowy. ; Bibliografia na stronie 315. ; Streszczenie w języku angielskim, rosyjskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316 ; tytuł równoległy: Sravnitelʹnyj analiz belkov pšenicy, rži i dvuh sortov tritikale T275 i T294. 3, Soderžanie triptofana i tirozina v gliadinah i glûteninah, a takže N-konečnye aminokisloty gliadinovoj frakcii ; tytuł równoległy: A Comparative analysis of the proteins of wheat, rye and two kinds of triticale T275 and T294. 3, Content of tryptophan and tyrosine in gliadines and glutenines and N-end amino acids of gliadine fraction

Publisher:

nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej ; Akademia Medyczna

Place of publication:

Lublin

Contributor:

Iskierko, Jerzy (1927- ).

Date:

1979

Type:

artykuł

Format:

application/pdf

Source:

Zasoby Biblioteki Głównej UMCS

Language:

pol

Relation:

Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 34, 40 (1979), strony 311-316

Rights:

domena publiczna

Source of sponsorship :

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego