Tytuł:
Termiczny sposób wywoływania cukrów. 2
Autor:
Temat i słowa kluczowe:
Opis:
Artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 19, 42 (1964), strony 343-347 ; tytuł równoległy: Termičeskij metod proâvleniâ uglevodov. 2 ; tytuł równoległy: Thermal method of detecting carbohydrates. 2 ; Streszczenia w językach angielskim, rosyjskim.
Wydawca:
nakładem Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Krwawicz, Tadeusz (1910-1988). Redaktor sekcji
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Źródło:
Zasoby Biblioteki Głównej UMCS
Język:
Powiązania:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio D, Medicina Vol. 19, 42 (1964)
Prawa:
Źródło finansowania :
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego