Tytuł:
Food quality guarantee system as a tool supporting biodiversity - selected examples
Tytuł publikacji grupowej:
Autor:
Temat i słowa kluczowe:
bioróżnorodność ; systemy gwarantowania jakości żywności ; produkt regionalny ; produkty tradycyjne ; produkty wolne od GMO
Opis:
artykuł w: Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020), s. 181-196 ; streszcz. pol., ang. ; tyt. równol. w jęz. polskim: Systemy gwarancji jakości żywności narzędziem wspierającym bioróżnorodność - wybrane przykłady
Wydawca:
Miejsce wydania:
Współtwórca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydział Prawa i Administracji. ; Jeżyńska, Beata (1963- ). Redaktor
Data wydania:
Typ zasobu:
Format:
Język:
Powiązania:
Studia Iuridica Lublinensia Vol. 29, 2 (2020)